Site icon Reparatii Injectoare Buzau

Reparatii injectoare Bosch

SC Electronic Diesel Sistem SRL Service reparatii injectoare Bosch

Daca vehiculul dumneavoastra ruleaza pe un sistem de injectie cu combustibil alimentat de Bosch, atunci trebuie sa stiti ca SC Electronic Diesel Sistem SRL este un service specializat pentru aceasta marca.

Noi va putem ajuta sa economisiti timp si bani prin diagnosticarea, testarea, repararea si reconditionarea injectoarelor marca Bosch.

Service-ul nostru este echipat cu aparatura de ultima generatie, iar inainte de a face orice reparatie, noi testam mai intai injectorul Bosch ca sa avem o diagnosticare completa, acesta fiind un pas mare de economisire a timpului in depanarea injectoarelor Bosch.

Intretinerea regulata a injectoarelor Bosch,  in conformitate cu specificatiile producatorului, o durata de viata mai indelungata a motorului masinii dumneavoastra.

In calitate de specialisti in testari, reparatii si reconditionari injectoare Bosch va recomandam sa acordati o atentie deosebita sistemului de injectie al masinii proprii, pentru ai spori eficienta, a prelungi durata de viata a motorului si de a economisi bani si timp.

Alaturi de pompele de combustibil diesel, lucram si cu toate injectorele de combustibil diesel (EUI și EUP) si acum avem capacitatea de a lucra la sistemele moderne de combustibil common rail pe toate autoturismele si vehiculele utilitare usoare.

Scopul nostru este de a oferi servicii si suport tuturor clientilor cu motoare diesel. Fie ca detineti o flota de camioane, un echipament agricol, o masina de taiat lemn, un generator, o barca, o masina de tuns iarba sau o masina personala Bosch daca detineti un motor diesel, ganditi-va la SC Electronic Diesel Sistem SRL.

Cum ne gasiti?

Exit mobile version